De fraaie zwembaden van Bob Monteyne zijn afgewerkt tot in de hoogste graad.

  1. Na uw offerteaanvraag komen wij bij u langs, zo hebben wij voeling met context en omgeving. Elk project is uniek, elk project is maatwerk. Na grondige studie en opmeting, krijgt u van ons een vrijblijvende offerte afgestemd op uw wensen. Onze offerte biedt u de keuze om opties toe te voegen aan uw project. Zo behoudt u financieel overzicht.
  2. Bij akkoord van uitvoering stellen we in overleg een uitvoeringsplan op en leggen in samenspraak met alle partijen een uitvoeringsdatum vast.
  3. Ervaren en goed opgeleide projectleiders volgen uw project op tot in de kleinste technische details. Zij begeleiden levering en plaatsing van uw zwembad. Alle aspecten van uitvoering bekijken we grondig en studieus om te komen tot een perfecte uitvoering van uw project. Intern volgen twee medewerkers uw administratief dossier op.
  4. Is er na plaatsing een technisch onderhoud vereist voor uw installatie? Wij garanderen onze klanten een snelle en correcte interventie. Zo geniet u te allen tijde van uw zwembad.
Terug naar boven