Waterbehandeling

Watergezondheid

Ospa

Ospa BlueClear ®

De unieke Ospa BlueClear®-desinfectie zorgt voor bijzonder zuurstofrijk water, dat heerlijk fris en zacht op de huid aanvoelt. Het werkt op basis van natuurlijk en veilig zout.Prominent

Prominent ®

Het Prominent systeem werkt met automatische toevoeging van vloeibaar chloor en zuur aan het zwembadwater. De installatie regelt via redox en pH meting.

Waterhelderheid

Wij werken als zwembadbouwer nauw samen met Ospa, die sinds 1929 leidende fabrikant is van waterbehandelingsinstallaties.

Klassieke filter

De filterinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw zwembad.  Deze filter zorgt voor continue zuiver en helder water in uw zwembad. Deze zandfilters zijn standaard uitgerust met een bronzen filterpomp en automatische keerspoeling. Dit betekent optimaal comfort.

Super filter

Voor binnenzwembaden gaan we nog een stap verder met onze speciaal ontwikkelde Superfilters met actieve kool. Deze verwijderen bovendien geur-, smaak- en kleurstoffen efficiënt en veilig uit uw zwembadwater. De zandfilterinstallaties zijn dan ook nog in een ecologische versie beschikbaar.

Zwembadsturing

Met een waterbehandeling op het hoogste niveau is er ook een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om uw installatie te bedienen. Wij hebben voor u de juiste oplossing binnen handbereik.

Prominent

Ospa CompactControl III Touch ®

De compacte meet- en regeltechniek voor hedendaagse zwembaden. Op het scherm worden de pH-waarde, redoxpotentiaal, vrije chloor en temperatuur van uw zwembad weergegeven.

Met de Ospa Compact Control worden alle waterwaarden vanaf nu automatisch geregeld.

Ospa

Ospa BlueControl® IV Web

De nieuwe Ospa BlueControl® IV Web met geïntegreerde webserver kan u uw zwembad vanaf elke gewenste plaats aansturen.

Met het aanraakscherm van de BlueControl® bedient u ook probleemloos de verlichting, rolluik en attracties van uw zwembad. De koppeling met uw gebouwbeheersysteem via een module is dan ook mogelijk.

Terug naar boven